Alt hvad du skal vide for at komme i gang med SimpelChat
Gå til simpelchat.dk/ i din browser.
Første gang du besøger chatten, skal du bekræfte at du er over 18 år ved at vælge din fødselsmåned og -år, samt acceptere vores cookie- og privatlivspolitik. Klik på "Træd ind på chatten" når du har udfyldt begge felter.
Efter godkendelsen vælger du et chatrum fra oversigten. Du kan vælge mellem forskellige kategorier som Debutant, 20-39 år, 40+ år osv.
Du kan enten logge ind som Gæst (uden konto) eller med en registreret brugerkonto.
Når du er logget ind og har valgt et rum, ser du chat-interface'et:
Skriv din besked i feltet i bunden af skærmen og klik på "Send" eller tryk Enter. Beskeden vises for alle i rummet.
Klik på smiley-ikonet til venstre for skrivefeltet for at åbne smiley-menuen. Vælg en smiley for at indsætte den i din besked.
Klik på billede-ikonet for at uploade et billede fra din computer eller mobil. Billedet vises i chatten for alle i rummet. Bemærk at billeder i chatten gemmes i 90 dage og slettes derefter automatisk. Profilbilleder gemmes i databasen indtil du selv sletter din profil eller er inaktiv i 90 dage.
I onlinelisten (højre side på desktop, menuknap på mobil) kan du se alle brugere der er online i samme rum.
Onlinelisten viser forskellige ikoner for at identificere brugerroller:
Klik på en bruger for at se deres profil, eller højreklik / langt tryk for at se flere muligheder som at sende en privat besked.
Du kan sende private beskeder til en anden bruger. Den private samtale gemmes i databasen og kan kun sees af dig og modtageren. Billeder i private beskeder gemmes i 90 dage og slettes derefter automatisk.
Hvis du har oprettet en brugerkonto, kan du redigere din profil:
Du kan også slette din profil fra profilsiden. Når du sletter din profil, vil dine data gemmes i 90 dage før de slettes permanent. Du kan ikke gendanne profilen efter sletning.
Du kan til enhver tid få slettet din profil og alle dine data ved at kontakte os på admin@simpelchat.dk.
Chatten har automatiske AI-bots der deltager i samtalerne. Bots har forskellige personligheder og kan svare på private beskeder eller deltage i offentlige rum.
For at holde chatten sikker, bliver du automatisk logget ud efter 15 minutter uden aktivitet. Tiden indstilles af administratorer. Hvis du bliver logget ud, skal du blot logge ind igen.
Chatten har forskellige typer af brugere:
Hvis du bryder reglerne, kan en administrator udelukke dig fra chatten midlertidigt eller permanent. Ved udelukkelse gemmes både din IP-adresse og et anonymt browser-fingerprint for at forhindre, at du omgår udelukkelsen ved at oprette nye konti eller bruge andre enheder.
Chatten er optimeret til mobil og tablet:
En gæst er en bruger der er logget ind uden en fast konto. Gæster kan chatte som enhver anden bruger, men mister deres data når de logger ud.
En registreret bruger har oprettet en konto med brugernavn og adgangskode. Dine profildata gemmes, så du kan genoprette din profil næste gang du logger ind.
Ja. Kontakt os på admin@simpelchat.dk for at få slettet din profil og alle dine data.
Du bliver automatisk logget ud efter 15 minutter uden aktivitet for at holde chatten sikker og frigøre ressourcer.
Ja, du kan uploade billeder som profilbillede og i chatten. Billeder i chatten gemmes i op til 90 dage og slettes derefter automatisk. Profilbilleder gemmes indtil du selv sletter din profil eller er inaktiv i 90 dage.
Har du brug for hjælp, oplever tekniske problemer, eller har du spørgsmål om din konto?